Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 mai 2011

Instrumentele practicatului - Cristalele tahionizate

Consideram ca informatiile furnizate vor juca un rol important in transformare, atat la nivel personal, cat si planetar.
                                   Barele TLC
 
            Barele TLC sunt cristale tahionizate de cuart cu cel mai intens efect de echilibrare dintre toate instrumentele tahionizate. Utilizarea lor cere cunostinte corespunzatoare, comunicate in intreaga lume prin TACHYON PRACTITIONER TRAINING.
          Aceste cristale de cuart sunt crescute in laboratoare specializate. Grosimea si puritatea acestor cristale nu poate fi atinsa in mod normal de nici un cristal de cuart care creste natural.
Acestea din urma au nevoie de aproximativ 60 de milioane de ani in grotele lor din interiorul pamantului, pentru a ajunge la marimea corespunzatoare si sunt obiectul unor influente perturbatoare. In plus, cresterea exploziva a cererii generale pentru cristale, peste tot in lume, duce la o exploatare intensiva a cuartului natural.       
Barele TLC cresc neperturbate in laboratoarele sus amintite in 10-16 zile. Daca conditiile pentru aceasta crestere au fost controlate excelent, rezultatele sunt aceste cristale de cuart autentice, de cea mai inalta calitate si puritate. Datorita costurilor mari de fabricare si pentru a pastra pretul barelor TLC tahionizate cat mai jos posibil, ele nu sunt oferite spre vanzare in comert. In plus, numai cei care au urmat integral TACHYON PRACTITIONER TRAINING le pot achizitiona:
Preturile produselor THW Combo:
TLC Bars mate: 660 USD
TLC Bars slefuite: 852 USD
TLC Bars mici: 306 USD
TLC Bars pentru masaj: 1110 USD
TP-1000: 615 USD.
Aceasta inseamna ca sunt scoase din orice alt context de business. 
Pentru a intelege eficacitatea fascinanta a acestor instrumente, va invitam sa ne urmati in lumea stiintei, mai exact, in lumea sistemelor vii.

Cunostintele de baza: Evolutia sistemelor vii

            Una din caracteristicile de baza ale oricarui sistem viu este deschiderea sa.
Aceasta este esenta cercetarilor facute de omul de stiinta rus ILIJA PRIGOGINE, care a legat cunostintele din biologie cu cele din cercetarile haosului, aducand la lumina secretele vietii.
Fie ca acestea se refera la o fiinta umana, la o colonie de termite, la culturi de bacterii, la o companie sau structuri apartinand unui stat, la biosfera pamantului nostru, toate sistemele in plin proces de dezvoltare sunt deschise si depun un efort constant pentru a pastra in echilibru procesele de absorbtie si de pierdere a energiei.
Oprirea acestei dinamici in orice punct al ei este echivalenta cu inceputul distrugerii si/sau mortii sistemului corespunzator. Numai cu aceasta intelegere PRIGOGINE n-ar fi fost capabil sa-si convinga colegii, oameni de stiinta, sa-i acorde PREMIUL NOBEL. Pentru credibilitatea sa, acesta a patruns adanc in dinamica  acestei stari de neechilibru sau evolutie. Drept rezultat, a scos la lumina corelatiile care ne pot revolutiona radical ideile referitoare la modul de functionare al vietii.
 
         Cele mai importante intrebari au fost:
        -Ce se intampla, in mod exact, cu un sistem care isi pierde echilibrul?
        -Ce se intampla atunci cand devine subiectul unor perturbari mai mari decat poate procesa sau elimina?
        -Ce se intampla atunci cand elimina mai mult decat este aprovizionat?
        -Ce a dezvoltat forta vietii pentru a rezista unor astfel de situatii de criza?
        -Cum functioneaza jocul haosului si al ordinii?
        Modelul universal de baza dupa care fiecare sistem reactioneaza, daca nu mai poate compensa dezechilibrul, este deteriorarea temporara a ordinii existente in haos.
PRIGOGINE a numit aceasta deteriorare PUNCTUL DE BIFURCARE, deoarece a descoperit ca sistemele deteriorate fie se organizeaza intr-un sisterm cu ordine mai inalta, fie se organizeaza intr-unul cu ordine mai scazuta. Acestea sunt singurele posibilitati accesibile. In acord cu contextul teoretic din acea perioada, lui Prigogine, ca si cercetator al haosului, nu i-a fost cu putinta sa descopere o lege care sa decida in care directie sa se indrepte sistemul.
Asa ca, a numit ceea ce se intampla acolo coincidenta.
Azi cunoastem ca rezonanta sistemului viu cu anumite nivele de ordine sau entropie, mai inalte sau mai joase, ii decide soarta dupa PUNCTUL DE BIFURCARE.
In modelul nostru, al Campurilor Energetice Subtile de Organizare (CESO), aceasta inseamna ca daca CESO superordonat este puternic si functioneaza optim, el trage sistemul viu deteriorat intr-un nivel de ordine mai inalt. Daca este epuizat energetic, aceasta inseamna o mai mare deteriorare sau distrugere a sistemului viu. Iata un exemplu practic pentru a clarifica aceste procese.
              Ficatul, ca exemplu al dinamicii mai sus descrise, lucreaza ca un sistem deschis.     
             Aceasta inseamna ca el absoarbe substantele, le proceseaza conform programarii sale si returneaza rezultatele muncii sale. De exemplu, raspunsul la o aprovizionare cu toxine dintr-o mancare care contine alcool, iebicide si pesticide, trebuie sa fie un efort metabolic marit. Fara a cauza dezordine in restul organismului, ficatul poate suporta, un anumit nivel al acestor toxine. Totusi, aceasta este cu pretul diminuarii altor abilitati proprii. Odata ce limita tolerabila a fost atinsa, ficatul literalmente se deterioreaza in momentul numit BIFURCARE (PUNCT DE RAMIFICARE). Campul energetic ordonat, care a fost epuizat de frecventele surselor perturbatoare, nu-si mai poate implini sarcinile de coordonare, nu mai sustine un metabolism omogen, si in cele din urma, nu mai poate nici garanta unitatea celulelor la nivelul natural de functionare.
            Daca starea campului energetic subtil de organizare a intregului corp este la un nivel scazut de organizare, cu alte cuvinte cu entropie mare, campul energetic subtil de organizare a ficatului va evolua acum pe un nivel de ordine mai scazut decat inainte de bifurcare. Un exemplu al acestei situatii ar putea fi un ficat mai gras sau chiar mai haotic, ciroza sau cancer la ficat. In situatia opusa, contactul cu energia tahionica ordonatoare conduce la o intarire a campului energetic subtil de organizare a ficatului. Acesta din urma imediat incepe sa-si indeplineasca functiile la parametri optimi. Aceasta functionare duce la BIFURCAREA catre un nivel de ordine mai inalt. Chiar si atunci cand experimentam cursul bolii in mod continuu, dinamica interioara progreseaza intotdeauna in salturi! In acest fel are loc si orice proces de vindecare. Calea de iesire dintr-o boala prin accederea la nivele de sanatate mai inalte are loc prin intermediul BIFURCARII, pe calea familiara a crizelor initiale de inrautatire sau direct de vindecare.
            Acestea sunt explicate si confirmate in mod stiintific de modelul lui PRIGOGINE.
          Astfel intelegem in termeni clari rolul crizelor, deteriorarea vechiului sistem la un nivel de ordine mai scazut, ca si preconditie a saltului pe un nivel de ordine a sanatatii mai inalt.
Exact ca atunci cand trebuie mai intai sa ne dam jos hainele vechi pentru a le putea lua pe cele noi, trebuie sa inlaturam nivelul vechi de ordine, apoi sa intram pe un nou nivel. Nu exista o alta modalitate de solutionare in intregul univers fenomenal de forme si frecvente.
            Pe baza efectului de antena extrem de intens al cristalelor tahionizate (barele TLC) este posibil pentru prima data in istoria artelor vindecarii sa se produca direct si repede  BIFURCARI PROFUNDE.

Concluzie:
BIFURCAREA nu este cauzata direct de catre tahioni.
Ea este produsa prin activarea intensa  a campurilor energetice subtile de organizare (CESO sau SOEF)  care faciliteaza remarcabila rezonanta cu cele mai inalte nivele posibile de ordine.
Pentru a garanta ca acest proces functioneaza usor si repede pentru pacienti, cu minimizarea  crizelor de vindecare, tehnicile adecvate sunt prezentate in workshop-urile sau seminariile TACHYON PRACTITIONER TRAINING. Experienta practica in ceea ce priveste modalitatile de utilizare a acestora este data de absolvirea cu succes a training-ului de practicant.
     In timpul utilizarii barelor TLC practicantii pregatiti pot sa genereze si sa ghideze  BIFURCAREA necesara pentru saltul catre un nivel de ordine mai inalt, pana cand acest nivel de ordine mai inalt, cum ar fi eliminarea durerii, este realizat. Barele TLC sunt folosite cu deplina cunoastere a efectelor lor in aplicatii specifice.