Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 februarie 2011

Seminariile sustinute de David Wagner in Bucuresti in mai 2011


Detalii despre RV101 in Romania
Detalii despre THW301 in Romania


 Profesorul DAVID WAGNER, de la University of Integrated Science California, va sustine doua workshopuri in Bucuresti in perioada:
 20-29 Mai 2011 si anume:
 -  Perioada 20-23 Mai 2011, VERTICAL REALITY 101
 -  Perioada 25-29 Mai 2011, TACHYON HOLISTIC WELLNESS 301
CINE ESTE DAVID WAGNER?
DAVID WAGNER  este recunoscut si apreciat ca om de stiinta, inventator al procesului de Tahionizare, vindecator, scriitor, consilier spiritual pentru verticalizarea fiintei umane si pelerin pentru pace.
David Wagner s-a nascut in anul 1959, in Torrance, Germania. Stramosii lui Wagner au emigrat din Germania in Canada, apoi in Statele Unite. Bunicii lui au fost misionari crestini si au trait conform principiilor pe care le propovaduiau, fiind preoti in Mexic, vreme de peste 28 de ani. Viata lor a fost o expresie spirituala a dragostei, devotiunii si compasiunii lui Dumnezeu, si au profesat o viata eliberata de doctrine, concentrandu-se asupra cuvantului lui Dumnezeu. In copilarie, toate acestea au avut o influenta covarsitoare asupra lui David, care petrecea in fiecare an patru luni alaturi de ei, traind in devotiune fata de Dumnezeu. El a avut astfel prilejul sa-si analizeze si sa-si dezvolte propria comunicare cu Dumnezeu, iar ceea ce a invatat atunci a devenit piatra de temelie pentru viitoarele sale inventii si invataturi. Pe latura paterna,  stramosii lui Wagner au fost vindecatori si specialisti in cristale, vreme de trei generatii, o traditie pe care el o continua. La varsta de sapte ani, David a avut primul progres spiritual, dezvoltandu-si capacitatea de a-si auzi calauza interioara, de a auzi ce gandesc oamenii si de a vedea cum energia se misca in natura.

CE SUNT TAHIONII?
Tahionii sunt particule subatomice a căror viteză o depăşeste pe cea a luminii.   
Energia tahionică ne permite să ne acordam constant la forţa universală primordială a vietii, la perfecta inteligenţă a energiei libere a Universului (numită în fizică Energia Punctului Zero). Efectele energiei tahionice sunt nelimitate prin comparatie cu cele ale altor forme de energie; ea influenţează, ordonează şi armonizează toate câmpurile energetice subtile din fiinţa umană şi din Macrocosmos.
Produsele tahionizate reprezintă o cheie de a trece de la haos şi stres la un mod de viaţă mult mai relaxat, integrat în armonia divină. Ele creează o antenă permanentă, care conectează fiinţa la energia liberă din Univers şi îi dau acces la nivelele subtile ale continuumului energetic, furnizându-i din abundenţă energia necesară vindecării sau menţinerii nealterate a sănătăţii.
Dintre efectele materialelor si dispozitivelor tahionizate menţionăm următoarele:
au un rol major în detoxifierea fizică şi emoţională
reorganizează si restructurează celulele la nivel de ADN
● îndepărtează blocajele în circulaţia energiei prin corpurile subtile ale fiinţei, elimină stresul
ne protejează de efectele dăunătoare create de câmpurile electromagnetice perturbatoare
ne aliniază la fluxul vertical de energie care ne străbate,  permitandu-ne ridicarea nivelului de constiinţă şi facilitand practica spirituală.


Vertical Reality 101 

Realitatea Verticală

 

Start: 20 Mai 2011
       End:  23 Mai 2011
 

Privire generala/Scopurile cursului: 
Acest curs constituie un proces prin care pas cu pas are loc unirea ta cu cel care esti cu adevărat, Fiinţa de lumină.
Vertical Reality 101  este un curs intensiv de patru zile, in care veti avea oportunitatea de a invăţa cum să vă identificaţi ”alter-egoul” in acţiune  si să opriţi pălăvrăgeala negativă a minţii, care vă controlează viaţa. 
Veti invăta tehnici pentru  identificarea  si schimbarea vechilor  tipare de credinta, care va impiedica sa va manifestati dorinţele propriului suflet.
Veţi  experimenta puterea de a fi in ”Momentul Vertical” si veţi percepe acest moment ca unul al luminării.
Intalnirea cu acest set de informatii, care remodelează in mod permanent felul in care percepeţi lumea fizică, vă permite să vă conectati cu Sursa intr-un fel cu totul nou si puternic, activand sistemul vostru energetic vertical.
Printr-un proces numit  ”verticalizare” veti invăţa cum să vă aliniaţi cu natura si cum să accesaţi energiile fizice si non-fizice care exista peste tot. Va avea loc o schimbare energetica in fiinţa voastra care vă va permite să  exploraţi puterea de integrare a intregii voastre fiinţe cu Tot Ceea Ce Este.
Cunostinţele dobandite in cadrul acestui curs vor sustine orice cale spirituală aţi ales si vă vor asigura o mai bună legatură cu propria fiinţă si cu intreaga existenţă.
Pandantivul Vortex Tahionizat  pentru  Nivelul 1 este special creat pentru acest seminar, sustine schimbarea  energetică pe măsură ce continuati să vă vindecati rănile sau trăirile fragmentate din propriul trecut si să inaintati spre adevarata voastră stare de Fiintă de lumină.
Este necesar un Pandantiv Vortex
Pandantivul Vortex Nivel 1:
-      cristal de cuarţ cu montura de argint   220 USD;
-      cristal de cuarţ cu montura de aur      295 USD.
Taxa  de curs pentru patru zile este 400 Euro.
Taxa de sala si organizare 25 Euro/curs.


TACHYON HOLISTIC WELLNESS  301

 

Start:  25 Mai 2011
       End   29 Mai 2011
Privire generala/Scopurile Cursului: 
Ca  absolvent al Tachyon Holistic Wellness 301 veti invata  sa stăpaniti managementul durerii,  sa folositi barele TLC, sa utilizati instrumentele tahionizate specifice pentru organe si noile tehnici pentru eliberarea corpului de durere.
TACHYON HOLISTIC WELLNESS 301 este un curs intensiv de 5 zile, unde veti deprinde abilitatile de a demonstra efectele pe care materialele tahionizate le au asupra sistemelor biologice. Acest curs practic vă va da experienta si tehnicile necesare pentru a directiona intregul potenţial al energiei tahionice  in viaţa dumneavoastră
Veţi fi capabili sa folosiţi  imediat aceste abilitaţi, iar aceasta activitate  se imbină  perfect cu toate practicile  spirituale pe care le folosiţi  deja.
In mod specific, acest curs pregateste profesionisti in domeniul sănătăţii si pe acei care se ingrijesc de ei insisi pentru reducerea sau eliminarea durerilor,  prin eliberarea blocajelor din propriul Continuum Energetic. Veţi stăpani folosirea barelor TLC, veţi invaţa  despre ”Râul Vieţii” si veţi descoperi cum sa identificaţi ”punctul de bifurcaţie”, precum si  cheia energetica pentru  minunatul proces de ”intinerire”.
De asemenea, veti invaţa cum sa folosiţi si alte instrumente  tahionizate, in asa fel incat sa va simţiţi confortabil, atunci cand le recomandaţi.
In cadrul acestui curs, va veţi dezvolta abilitatea de a integra utilizarea ambelor tipuri de instrumente tahionizate, interne si externe, acestea grabind evolutia catre un nou nivel de sanatate si intinerire.

Barele TLC

Acestea sunt cu adevarat ”instrumentele practicantului” si unele dintre cele mai puternice instrumente tahionizate disponibile. Printr-o aplicare specifica a barelor TLC, veti transforma zonele cu deficit ale corpului intr-un sistem de energie vibrant si conectat. 
Atunci cand veti curaţa si reconecta fiinţa la Continuumul Energetic, rezultatul va fi unul previzibil. Veţi descoperi ca tahionul constituie veriga lipsa catre o vindecare proprie miraculoasa.
Poate va surprinde de ce acest curs a fost predat in toata lumea, mai ales in cadrul unor cursuri intensive din India si Europa.
Motivul este ca energia tahionica  chiar funcţioneaza!
Tahionul schimba vieti!        
Tahionul reprezinta sursa tuturor frecvenţelor si ofera cea mai puternica modalitate de  vindecare  fara ca instrumentele create pentru direcţionarea acestei forţe sa fie folosite in exces sau insuficient.
Taxa de curs pentru cinci zile este de 500 Euro.
Taxa de sala si organizare 25 Euro/curs.

Pentru mai multe amanunte accesati: http://www.uisca.org/

Pentru informaţii legate de cursuri, locaţie, inscriere vă rugăm să ne contactaţi la:

        Mail: tachyon49@yahoo.com      
        Tel: 0745 904 166                                    
        Persoana de contact:                                        
        Liviu Alexandriu