Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 aprilie 2015

Despre seminariile Realitatea Verticală si Bunăstare Holistică Tahionică


David Wagner, inventatorul procesului de tahionizare


Eliberarea de corpul de suferintă

Realitatea Verticală VR101  este un curs intensiv de trei zile, in care aveti oportunitatea de a invăţa cum să vă constientizaţi ”alter-egoul”. 
Veţi  experimenta puterea de a fi in ”Momentul Vertical” si veţi percepe acest moment ca unul al iluminării.
In cadrul Realitatii Verticale (VR101)  printr-un proces numit  ”verticalizare” veti invăţa cum să vă aliniaţi cu natura si cum să accesaţi energiile fizice si subtile care există peste tot. Va avea loc o schimbare energetică in fiinţa voastră care vă va permite să  exploraţi puterea de integrare a intregii voastre fiinţe cu Tot Ceea Ce Este.
Este necesar un Pandantiv Vortex nivel 1:
-      cristal de cuarţ cu montura de argint sau  
-      cristal de cuarţ cu montura de aur      

Realitatea Verticală -Fericit(ă) fără motiv
Este o călătorie în inima fiintei voastre. Acest curs va aduce la lumină capacitatea voastră înnăscută de a vă eleva frecventa punctului vostru interior direct responsabil de experimentarea bucuriei. Acest curs poate fi urmat de oricine a parcurs primul curs VR 101. Pandantivul este de asemenea necesar.

Bunăstare Holistică Tahionică (THW) este un curs intensiv de 3 zile, unde veti deveni capabili să controlati durerea si sa utilizezi barele TLC, cele mai avansate instrumente tahionizate ale unui practicant. Veţi stăpani folosirea barelor TLC, veţi invăţa  despre ”Râul Vieţii” si veţi descoperi cum să identificaţi ”punctul de bifurcaţie”, precum si cheia energetică pentru minunatul proces de ”intinerire”. Ca  absolvent al acestui curs veti invată  să stăpaniti managementul durerii cu ajutorul barelor TLC, să utilizati instrumentele tahionizate specifice pentru organe si noile tehnici pentru eliberarea corpului de durere.
Acestea sunt cu adevărat ”instrumentele practicantului” si unele dintre cele mai puternice instrumente tahionizate disponibile.
Printr-o aplicare specifică a barelor TLC, veti transforma zonele cu deficit energetic ale corpului intr-un sistem de energie vibrant. 
Produsele tahionizate reprezintă o cheie de a trece de la haos şi stres la un mod de viaţă mult mai relaxat, integrat în armonia divină.
Ne aliniază la fluxul vertical de energie care ne străbate,  permitandu-ne ridicarea nivelului de constiinţă şi facilitand practica spirituală.
 
Stargate
            
Pentru informaţii legate de aceste cursuri vă rugăm să telefonaţi la: 0745904166, tachyon49@yahoo.com